Τα νησιά των Βορείων Σποράδων, βρίσκονται έξω από την ανατολική ακτή της ηπειρωτικής Ελλάδας και αποτελούνται από 11 νησιά, από τα οποία μόνο τα 4 κατοικούνται: η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Αλόννησος, η Σκύρος και το Τρίκερι.

Αυτά τα νησιά χαρακτηρίζονται από έντονη βλάστηση, ορεινά τοπία και είναι παγκοσμίως γνωστά για τις θάλασσες τους, που είναι από τις πιο γαλάζιες και πιο καθαρές που μπορεί κανείς να συναντήσει. Καθένα από αυτά τα νησιά έχει μια δική του ομορφιά και κάτι μοναδικό. Νησιά με έντονη την τουριστική δραστηριότητα, αφού καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια πλοίων από Βόλο, Θεσσαλονίκη και Άγιο Κωνσταντίνο.

Η Σκιάθος είναι μόνο 46τχιλ, περιέχει μικρούς δαιδαλώδης δρόμους και παραδοσιακά σπίτια, το Μπούρτζι, μια μικρή χερσόνησος στο λιμάνι, το σπίτι του Παπαδιαμάντη και 60 παραλίες όλες μοναδικές. Είναι ένα πολυσύχναστο νησί και αυτό φαίνεται από τις ατελείωτες πτήσεις Charter που εκτελούνται καθημερινά, απευθείας από το εξωτερικό, στο αεροδρόμιο της.

Η Σκόπελος θεωρείται πως είναι το ωραιότερο νησί των Σποράδων, με παλιά παραδοσιακά ασπροβαμένα σπίτια, με τεράστιες βουκαμβίλιες και γλάστρες, γεμάτη από εκκλησίες, καλυμμένη με δάση. Το τοπίο είναι δραματικό με ψηλά βουνά και βαθιές κοιλάδες. Νησί με 3 λιμάνια εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες.

Η Αλόννησος είναι ένα απολύτως όμορφο μικρό χωριό, ένα ήσυχο νησί με μοναδικές παραλίες, παραδοσιακούς οικισμούς και απόλυτη ηρεμία. Το Πατητήρι, το παλιό χωριό και το Εθνικό θαλάσσιο πάρκο με τις φώκιες και τις χελώνες είναι αυτά που προσεγγίζουν χρόνια τώρα τους επισκέπτες.

Το μεσιτικό γραφείο μας προσφέρει προνομιακά ακίνητα , οικόπεδα, κατοικίες υψηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες αφού είναι κατάλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.

 

 

pel-oik1

pelio-kat1

Πράσινες Κατοικίες

pasin-mod

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

special-offers

Αναζήτηση ακινήτωνSearch for object ID or stringAdvance Search